SuperVAC wykorzystuje w swoim założeniu możliwość wytwarzania
próżni wewnątrz naczynia poprzez odessanie z niego powietrza i
wytworzenie podciśnienia. Proces ten pozwala na znaczne
spowolnienie rozwoju szkodliwych bakterii i drobnoustrojów. Dzięki
czemu żywność przechowywana w pojemnikach SuperVac pozostaje
dłużej świeża zachowując swoje walory smakowe i dietetyczne
przydatne w każdej stosowanej diecie.
Każdy produkt z serii
superVAC składa się z trzech podstawowych elementów: pojemnika,
pokrywy i pompki próżniowej. Naczynia zostały wykonane z
najwyższej jakości, niezwykle trwałego materiału, poliwęglanu
marki Makrolon i posiadają certyfikat ISO. Są dostępne w różnych
wielkościach i kształtach.
Pojemniki superVAC
zostały przystosowane do przechowywania żywności w lodówce lub
zamrażalniku, w temperaturze do -40°C. Co ciekawe, umożliwiają
także rozmrażanie, podgrzewanie i gotowanie potraw w kuchence
mikrofalowej przy maksymalnej temperaturze 130°C. Dzięki temu
doskonale nadają się do użytkowania zarówno w domu, jak i w
pracy. Naczynia próżniowe superVAC pozwalają na długotrwałe
zachowanie świeżości przygotowanych wcześniej dań. Świetnie
sprawdzają się w podróży, podczas letnich pikników, wyjazdów na
działkę, a także górskich wojaży i wypraw łodzią. Są
doskonałym rozwiązaniem dla osób pragnących zapewnić sobie na
długo komfort dobrego zdrowia oraz aktywnie spędzających czas.
Ze względu na wyjątkową trwałość
produktu firma AWG Polska udziela 5 lat pełnej gwarancji.
=========================================================================
AWG Polska jako jedyna w Polsce oferuje
możliwość bezpłatnego testowania produktu w domu klienta.
Zalety urządzenia próżniowego
superVAC:
Wydłuża czas przechowywania żywności
Zachowuje świeżość oraz naturalny smak, aromat oraz kolor produktów spożywczych i dań
Zapewnia estetykę, przejrzystość i brak nieprzyjemnych zapachów w lodówce
Pozwala przyśpieszać proces kwaszenia i marynowania potraw
Umożliwia przygotowanie zup, ciast oraz innych potraw.
Nadaje się do zmywania w zmywarce
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz